Leasemaatschappijen

Als leasemaatschappij ben je altijd op zoek naar jonge auto’s met een lage kilometerstand, het liefst in het hogere segment. Auto’s importeren uit een land als Duitsland is daarom erg interessant voor leasemaatschappijen. Het team van Europe Import Service heeft een achtergrond in de leasewereld en weet daarom als geen ander welke auto’s het meest geschikt zijn voor jouw klanten. Europe Import Service ondersteunt jou bij het complete importproces en weet het hoogste financieel voordeel te halen uit auto-import.

De voordelen van Europe Import Service
De oprichters van Europe Import Service hebben jarenlange ervaring met leasing en inkoop voor leasemaatschappijen. Onze expertise op het gebied van leaseauto’s combineren we met onze passie voor auto-import. In het buitenland weten we de beste auto’s te vinden die het meest geschikt zijn voor de leasemarkt. Daarbij gaan we altijd op zoek naar jonge auto’s in een goede staat met veel opties en een lage kilometerstand.

Europe Import Service neemt alle zorgen uit handen en regelt het complete importtraject voor jouw leasemaatschappij. In het buitenland zoeken we geschikte auto’s voor jouw bedrijf en controleren we de auto’s persoonlijk voordat ze geïmporteerd worden. Dankzij onze grote netwerk in de autobranche hebben we goed contact met betrouwbare autobedrijven en monteurs in het buitenland. Uiteraard is het ook mogelijk om bulkimport te verzorgen. We vertellen je graag meer over de voordelen van samenwerken met Europe Import Service.

Financieel voordeel
Voor leasemaatschappen valt er veel financieel voordeel te behalen uit het importeren van auto’s. In het buitenland is de aanschafprijs van een auto aanzienlijk lager dan in Nederland. Europe Import Service zoekt voor jouw leasemaatschappij auto’s waarvan de BTW verrekend kan worden en waarop de BPM-korting het hoogste is. Financieel voordeel is vooral te behalen bij jonge auto’s uit het hogere segment, die uitermate geschikt zijn voor leasing! Benieuwd welk financieel voordeel jouw leasemaatschappij kan behalen? Neem dan contact op met Europe Import Service voor een kennismaking.

Aankoopproces
Europe Import Service verzorgt het complete importtraject voor jouw leasemaatschappij, of we nou op zoek gaan naar één importauto of meerdere occasions. We starten het traject met de zoekvraag: hoeveel auto’s wil je importeren en welke wensen en eisen heb je? In het buitenland hebben we een breed netwerk, waardoor we altijd auto’s selecteren geschikt voor de leasewereld. Europe Import Service onderhandelt de beste aanschafprijs en verzorgt de aankoopkeuring, zodat je altijd zeker bent van een auto in goede staat. Na aanschaf van de importauto’s, gaan de auto’s op transport naar Nederland. Dit transport wordt eveneens door Europe Import Service verzorgd, evenals de BPM-aangifte en de RDW-keuring.

Opbouw van de investering
Bij het importeren van auto’s wil je natuurlijk controle houden over de totale kosten. Vooraf neemt Europe Import Service alle kosten met je door en de opbouw van de investering is te allen tijde transparant en inzichtelijk. We overleggen met jou over de aanschafprijs voordat de definitieve aankoop wordt gedaan en proberen het hoogst mogelijke voordeel voor jouw leasemaatschappij te onderhandelen.

Wil je meer weten over auto-import via Europe Import Service? Neem contact met ons op zodat we het importtraject voor leasemaatschappijen en de wensen kunnen bespreken.