Over Europe Import Service

Europe Import Service is opgericht om iedereen te voorzien van de passende auto. Zakelijk of particulier, zzp’er of leasemaatschappij, Europe Import Service is er voor iedereen die op zoek is naar een auto in binnen- en buitenland. Het team van Europe Import Service staat dan ook te popelen om de passende auto voor jou te zoeken, vinden en importeren.

Europe Import Service is een initiatief van twee bekenden uit de autobranche, Henk Kats en Norbert Karthaus. Beiden hebben een enorme passie voor auto’s. Zij hebben hun hobby omgezet in een prachtige onderneming. Zij zetten hun kennis en ervaring graag in om jou te voorzien van de auto(‘s) die jij zoekt. Maar wie zijn zij precies? Hieronder stellen zij zichzelf kort voor!

Henk Kats

“Mijn entree in de autobranche vond al plaats in 1982. In de leasewereld om precies te zijn. Ik ben destijds begonnen bij Hiltermann Lease Service B.V in de functie van acquisiteur. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en hierdoor ben ik doorgegroeid naar een directiefunctie.

In 2002 werd Hiltermann Lease Service overgenomen en besloot ik zelfstandig verder te gaan in de autobranche. Sinds 2002 was ik actief als interimmer en importeur van auto’s. Inmiddels heb ik dus van mijn hobby, mijn werk gemaakt!

Ik vind het een sport om de kwalitatief beste auto te vinden voor de meest gunstige prijs. Naast het vinden van de passende auto voor elke klant, staan klanttevredenheid en betrokkenheid bij mij hoog in het vaandel. Een tevreden klant is allesbepalend en een échte ambassadeur voor onze organisatie.

Inmiddels ben ik al ruim 18 jaar actief in de importwereld en heb ik ontzettend veel tevreden nieuwe eigenaren aan hun auto geholpen. Ik heb de dagelijkse leiding over Europe Import Service. Ik zal mij elke dag inzetten om de passende auto te zoeken, vinden en importeren voor alle opdrachtgevers van Europe Import Service!”

Norbert Karthaus

“Ik heb jarenlange ervaring als directielid in de automotive wereld. Door de jaren heen heb ik brede kennis en ervaring opgedaan over alle aspecten van de autobranche maar ik kan mijzelf écht expert noemen op het gebied van autoleasing.

In mijn lange carrière in deze prachtige branche heb ik onder andere gewerkt bij Hiltermann Lease Service en Athlon. Eind 2004 heb ik, samen met een aantal anderen, Strix Lease Service, later Hiltermann Lease Groep opgericht. Voor deze organisatie ben ik jarenlang actief geweest als algemeen directeur en ik kan wel zeggen dat deze organisatie onder mijn hoede is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. In 2017 ben ik teruggetreden als directeur en in 2018 heb ik mijn aandelen verkocht.

Hierna was het tijd voor een nieuw avontuur, maar natuurlijk nog altijd binnen de autobranche. Samen met Henk Kats heb ik daarom Europe Import Service opgericht. De dagelijkse leiding hiervoor ligt bij Henk Kats, maar ik ondersteun graag waar ik kan. Ik heb een groot netwerk, waarbij Europe Import Service goed aansluit. Zo kan ik mijn netwerk inzetten voor het vinden van de passende auto voor onze opdrachtgevers!”
Persoonlijk kennismaken?
Wil je het team van Europe Import Service beter leren kennen? Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem direct contact met ons op. We gaan graag met jou in gesprek om te bepalen hoe we jou kunnen ondersteunen in de zoektocht naar de passende auto(‘s) voor jou!