Financieel voordeel voor Leasemaatschappijen

Als leasemaatschappij streef je ernaar om aantrekkelijk aanbod leaseauto’s voorradig te hebben. Auto’s importeren vanuit het buitenland kan zeer lucratief zijn voor leasemaatschappijen. In Duitsland, maar ook in andere EU-landen en in Amerika, worden veelal jonge auto’s aangeboden in luxe uitvoeringen en met een lage kilometerstand. Naast het grote aanbod auto’s zijn ook de lage kosten een goede reden om auto’s te importeren voor leasing. Het financieel voordeel voor leasemaatschappijen kan flink oplopen, wanneer je kiest voor geïmporteerde auto’s. Europe Import Service heeft jarenlange ervaring met het inkopen en importeren van leaseauto’s voor de particuliere en zakelijke markt. Bij het importeren van auto’s maken we gebruik van het hoogst haalbare financieel voordeel voor leasemaatschappijen.
Importauto’s uit het hoge segment
Jouw klanten wil je alleen de beste leaseauto’s aanbieden. Kies daarom voor een geïmporteerde auto uit het hogere segment, een importauto met lage kilometers of een interessante youngtimer. Het financiële voordeel kan bij importauto’s flink oplopen. Daarnaast is het aanbod luxe auto’s in bijvoorbeeld Duitsland aanzienlijk groter dan in Nederland. Europe Import Service neemt het complete importtraject uit handen en gaat voor jou op zoek naar luxe en bijzondere auto’s met veel extra’s en natuurlijk een zo laag mogelijke kilometerstand.
Jarenlange ervaring met lease en import
De oprichters van Europe Import Service hebben jarenlange ervaring in de leasewereld en weten precies waar jij als leasemaatschappij naar op zoek bent. We bespreken de zoekvraag van jouw leasemaatschappij tijdens een kennismakingsgesprek. Het team van Europe Import Service gaat vervolgens voor jou op zoek naar de meest geschikte auto’s voor particuliere en zakelijke lease. Dankzij onze ervaring met leaseauto’s én auto-import vinden we altijd de beste auto of auto’s voor jouw leasemaatschappij.
Lage aanschafprijs en luxe auto’s
De aanschafprijs is een groot deel van de totale investering van een importauto. Europe Import Service weet altijd de meest voordelige aanschafprijs te onderhandelen, dankzij onze brede kennis en ons grote netwerk in het buitenland. Dit levert jouw leasemaatschappij een aanzienlijke kostenbesparing op.

In het buitenland is de kans veel groter om een premium auto met een lage kilometstand te vinden. Deze auto’s zijn perfect voor particuliere en zakelijke leaseklanten. Ook wanneer je specifieke wensen hebt of op zoek bent naar een bijzonder model, is Europe Import Service jouw partner voor auto-import.
BPM-korting en partijverkoop
Voor bedrijven importeert Europe Import Service enkel auto’s waarvan de BTW verrekend kan worden. Financieel voordeel is voor leasemaatschappijen daarnaast te behalen door de BPM-korting die over de importauto wordt berekend. Hoe hoog die korting oploopt, is afhankelijk van de leeftijd van de auto die we voor jou importeren. Europe Import Service houdt jou gedurende het importtraject altijd op de hoogte van de kosten.

Ben je op zoek naar meerdere auto’s geschikt voor de leasemarkt? Europe Import Service verzorgt ook bulkimport, waardoor je als leasemaatschappij extra voordeel kunt behalen. We vertellen je graag meer over partijverkoop onder het genot van een kop koffie.

Maak een afspraak met het team van Europe Import Service, zodat we je meer kunnen vertellen over de BPM-korting op importauto’s, partijverkoop en de financiële voordelen voor leasemaatschappijen. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, waarin we al jouw wensen en vragen kunnen bespreken.