Het aankoopproces voor leasemaatschappijen

Een zakelijke rijder die op zoek is naar een leaseauto, wilt een kwalitatief goede auto met weinig kilometers, veel opties en wellicht een model uit het hogere segment. Voor leasemaatschappijen dus de uitdagende taak om een aantrekkelijk aanbod leaseauto’s voorradig te hebben. Het importeren van auto’s kan voor jouw leasemaatschappij een heel interessante manier zijn voor de inkoop van auto’s. Europe Import Service is specialist in leaseauto’s en het importeren van auto’s voor leasemaatschappijen. Daardoor denken we actief met je mee en ondersteunen we leasemaatschappijen bij het gehele importproces. We vertellen graag meer over het aankoopproces van importauto’s voor leasemaatschappijen.
Jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke lease
De initiatiefnemers van Europe Import Service zijn beiden afkomstig uit de leasewereld. Dankzij hun jarenlange ervaring met leaseauto’s hebben zij een perfect beeld van de auto’s die het meest geschikt zijn voor de particuliere en zakelijke leaserijders.

Voordat we voor jouw leasemaatschappij op zoek gaan naar één of meerdere importauto’s, is het belangrijk om te weten waar je precies naar op zoek bent. Voor leasemaatschappijen gaat Europe Import Service voornamelijk op zoek naar full option auto’s met weinig kilometers. Maar waarschijnlijk heb je zelf wensen en/of andere eisen waaraan de auto’s moeten voldoen. Ben je op zoek naar een specifiek automerk? Kan Europe Import Service voor jouw leasemaatschappij bulkimport regelen? Wat jouw voorkeuren ook zijn, de zoekvraag formuleren we eerst samen met jou. Zodra Europe Import Service voor ogen heeft, waar je als leasemaatschappij naar op zoek bent, gaan we voor je aan de slag. Uiteraard is het ook mogelijk om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan, zodat Europe Import Service jouw vaste partner wordt bij de import van jonge auto’s en/of nieuwe auto’s.
Auto’s importeren voor leaserijders
Europe Import Service importeert auto’s uit Duitsland, maar ook uit andere EU-landen en uit Amerika. Voor leasemaatschappijen gaan we op zoek naar jonge auto’s in veelal luxe uitvoeringen. Europe Import Service heeft een breed netwerk in het buitenland, waardoor we snel en makkelijk de hulp in kunnen roepen van brokers, transporteurs en internationale autobedrijven. De zoektocht naar geschikte importauto’s voor de leaserijder is onze specialiteit.

Nadat Europe Import Service voor jouw leasemaatschappij meerdere geschikte auto’s heeft gevonden, is het belangrijk dat de auto’s goed worden gecontroleerd. De lage kilometerstand is een belangrijke voorwaarde, wanneer we op zoek gaan naar leaseauto’s en daarom is het van groot belang dat alle (technische) gegevens juist zijn.
Leaseauto’s importeren naar Nederland
Zodra Europe Import Service een passend aanbod van importauto’s heeft gevonden, lopen we deze nogmaals met je door. Zijn alle auto’s geschikt voor leasing? Zijn alle technische gegevens correct? En wat is het totale kostenplaatje? Als opdrachtgever geef jij akkoord voor het importeren van de leaseauto’s en volgt er een aanbetaling, zodat we de import rond kunnen maken.

Na jouw akkoord gaat Europe Import Service verder met het invoeren van de leaseauto’s. De auto’s worden op transport gezet (dit kan bulktransport zijn) en worden naar Nederland gebracht. De RDW-keuring, de aangifte van de BPM en de inschrijving in het Nederlandse Kentekenregister regelt Europe Import Service.

Ben je benieuwd wat Europe Import Service voor jouw leasemaatschappij kan betekenen? Heb je vragen over bulkimport of over het importeren van auto’s geschikt voor lease? Neem gerust contact op met Europe Import Service.