Auto importeren voor de zakelijke markt

Ben jij werkzaam voor een autobedrijf, leasemaatschappij of eigenaar van een garagebedrijf en zoek je een interessante meerdere auto’s voor de verkoop of leasing? Heb je een bedrijf in het MKB en wil je jezelf en jouw medewerkers voorzien van bedrijfsauto’s? Werk je als ZZP’er en ben je op zoek naar een nieuwe auto? Wat je ook zoekt, Europe Import Service is er voor jou als ondernemer. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee, elke stap van de zoektocht. Zo maakt Europe Import Service jouw zoektocht gemakkelijker. Wij ondersteunen jou tijdens het gehele proces, áltijd en óveral.
De voordelen van Europe Import Service
Europe Import Service heeft veel ervaring met het zoeken, vinden en importeren van auto’s uit het buitenland. Door een samenwerking aan te gaan met Europe Import Service vergroot je je zoekgebied tot buiten de grenzen van Nederland én word je begeleid tijdens elke stap in de zoektocht. Je maakt dus vanaf dag één gebruik van de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van Europe Import Service.

Jouw zoektocht aangaan met Europe Import Service biedt ook financiële voordelen. Europe Import Service weet hoe de autobranche in elkaar zit. We weten hoe we het onderste uit de kan kunnen halen om jou te voorzien van de beste deal. Met Europe Import Service ben jij verzekerd van de scherpste prijs én de beste kwaliteit. Daarnaast bieden we een nauwkeurige prijsberekening. We begrijpen dat jij als ondernemer wilt weten waar je aan toe bent en we geven je daarom zo snel mogelijk en zo nauwkeurig mogelijk een prijsberekening. Hierbij gaan we geheel transparant te werk. Wij zijn open over de investering en bespreken dit met jou. Zo voorkomen we verrassingen en/of onvoorziene kosten.
De voordelen op een rij

  • Bij Europe Import Service staat de klant op nummer 1, áltijd;
  • Europe Import Service garandeert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij starten de zoektocht met een uitgebreid intakegesprek om de wensen en mogelijkheden in kaart te brengen;
  • Europe Import Service is onafhankelijk van merken en/of landen;
  • Europe Import Service biedt een zeer nauwkeurige prijsberekening;
  • Wij zorgen voor professionele, betrokken begeleiding tijdens de gehele zoektocht;
  • Europe Import Service werkt transparant en inzichtelijk zodat je weet waar je aan toe bent;
  • Indien gewenst neemt Europe Import Service de ‘oude’ auto in.

Youngtimers
Voor ondernemers kan het zeer aantrekkelijk zijn om een youngtimer aan te schaffen. Een youngtimer is een auto die 15 jaar of ouder is. Wanneer je op zoek bent naar een youngtimer, is de kans groot dat je uiteindelijk zult wegrijden in een benzine auto. Doordat de uitstoot van 15 jaar oude dieselauto’s hoog is, zijn deze niet in alle steden welkom. Dat is niet handig als ondernemer en daarom raden we aan om voor een benzine auto te kiezen.

Waarom is het interessant om een youngtimer aan te schaffen? Voor ZZP’ers en ondernemers in het MKB geldt een speciale, zeer interessante youngtimer regeling. De bijtelling over een youngtimer wordt namelijk niet vanuit de cataloguswaarde (of nieuwwaarde) berekend, maar over de huidige waarde van de auto. Bij een youngtimer betaal je 35% van de dagwaarde als bijtelling. Dit is een aanzienlijk lager bedrag dan wanneer je een jongere auto rijdt. Hierbij geldt namelijk maximale bijtelling van 25% op de cataloguswaarde. Deze regeling zorgt er dus voor dat ‘kleine’ ondernemers een goede auto kunnen rijden, voor een nog betere prijs!

Europe Import Service is expert in het zoeken en vinden van geschikte youngtimers. We zoeken, in samenspraak met jou, naar de ideale youngtimer. We controleren deze op de technische staat én zoeken naar auto’s die aan al jouw wensen voldoen.
Het zakelijke aankoopproces
Een auto zoeken, vinden en importeren met Europe Import Service, hoe werkt dat? Aan de hand van de wensen en eisen die besproken zijn tijdens het intake gesprek gaat Europe Import Service op zoek. Wanneer we denken dat we de juiste auto of auto’s gevonden hebben, leggen we aan jou voor. Ben jij tevreden met wat Europe Import Service heeft gevonden? Dan gaan we verder in het aankoopproces. Indien dat niet het geval is, gaan we kosteloos verder met de zoektocht.

Wanneer we de juiste auto of auto’s gevonden hebben, controleren we alle gegevens. Denk hierbij aan het controleren van de kilometerstand en eventuele schade. Zijn wij na deze controle nog steeds tevreden met deze auto? Dan is het tijd om de auto bezichtigen. Indien jij tevreden bent met de auto of auto’s die wij hebben gevonden, gaan we over tot aankoop. Europe Import Service legt contact met de leverancier en bespreekt nogmaals alle gegevens van de auto om alle juiste gegevens omtrent de auto boven tafel te krijgen. Zo zijn we 100% zeker van onze aankoop en kunnen we jou voorzien van een nauwkeurige prijsberekening.

Ga jij akkoord met de prijsberekening en besluit je de auto’s te willen kopen? Dan wordt de aankoop bekrachtigd. De betaling vindt plaats en de auto (of auto’s) wordt getransporteerd naar Nederland.

Europe Import Service neemt alles rondom het transporteren en importeren uit jouw handen. We regelen onder andere het transport, zorgen voor de RDW keuring en voorzien de auto van de juiste kentekenplaten. Zo heb jij geen zorgen en kun je je rustig voorbereiden op de komst van jouw nieuwe auto of auto’s!
Start jouw zoektocht samen met Europe Import Service!
Wil jij samen met Europe Import Service op zoek naar een of meerdere auto’s? Of wil je meer informatie over Europe Import Service en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat ons direct weten welke auto of auto’s jij zoekt.