Aankoopkeuring importauto

Wanneer je op zoek bent naar een importauto, dan wil je wel zeker weten dat je een auto koopt die in goede conditie verkeert en altijd netjes onderhouden is. Europe Import Service ondersteunt jou bij het vinden van de juiste auto, maar ook met de aankoopkeuring die daarbij hoort. Want dankzij onze jarenlange ervaring in de auto-industrie weten we precies waar we op moeten letten. Europe Import Service zorgt altijd voor een nauwkeurige en uitgebreide keuring, en daarmee krijg jij inzicht in alle gegevens en de complete historie van de auto. Daardoor kun je met een gerust hart de weg op met jouw importauto!

Een importauto zonder risico
De zoektocht naar een geschikte importauto kan een lang en ingewikkeld proces zijn, zelfs als je al een specifieke auto in gedachten hebt. Bij het importeren van een auto komt namelijk veel kijken en je wilt zeker weten dat de auto betrouwbaar en goed onderhouden is. De zoektocht naar een importauto kan lang duren als je die zelf onderneemt, en je wilt niet het risico lopen om een auto met gebreken of onvolledige historie te kopen. Europe Import Service neemt die risico’s voor jou weg. We hebben veel ervaring met het kopen en importeren van auto’s en dragen altijd zorg voor een uitgebreide keuring, zodat alle informatie over jouw auto inzichtelijk is.

Alle gegevens van een importauto controleren
De zoektocht naar jouw nieuwe auto start met een persoonlijk gesprek en het maken van een profiel. Wanneer Europe Import Service inzicht heeft in jouw wensen, dan zoeken we 3 à 4 auto’s die voldoen aan jouw wensenlijst. Uiteraard zijn dit niet zomaar auto’s, want we zorgen altijd voor een aanbod dat bestaat uit gewenste auto’s waarvan de complete historie bekend is.

Europe Import Service neemt contact op met de verkoper en gaat alle gegevens van de auto voor jou na. Wat is de kilometerstand van de auto en klopt deze met de onderhoudsgeschiedenis? Is er schade aan de auto (geweest)? We halen alle informatie boven tafel, zodat we er zeker van zijn dat de auto in goede staat en dus betrouwbaar is.

Importauto controleren en kopen
Zodra jij de perfecte auto hebt gevonden binnen het voorstel van Europe Import Service, controleren wij de gegevens van de auto. Pas wanneer de autogegevens en de historie van de auto kloppen, kunnen we verder gaan met de aankoop. Zodra alle gegevens van de auto bekend zijn, maken we een prijsopgave. Je hebt dan meteen inzichtelijk wat de totaalprijs is, die bestaat uit aankoopbedrag, BPM, transportkosten, RDW-keuring en het maken van de kentekenplaten.

Voordat Europe Import Service overgaat op de definitieve aankoop, wordt de auto eerst persoonlijk door ons bezichtigd en gecontroleerd. We vinden het namelijk erg belangrijk dat de importauto niet alleen op papier een goede auto is, maar dat alle informatie ook echt klopt met de werkelijkheid. Pas wanneer wij hebben bevestigd dat de importauto in orde is, maken we de koop definitief en kan de auto op transport naar Nederland.

Aankoopkeuring bij bulk import van auto’s
Het maakt niet uit of je als particulier of zzp’er op zoek bent naar één auto, of dat je als autobedrijf of leasemaatschappij meerdere auto’s wilt importeren. Een grondige check voorafgaand aan de import van de auto(‘s) speelt bij Europe Import Service altijd een belangrijke rol. Een auto wordt pas gekocht en naar Nederland op transport gezet als wij 100% tevreden zijn over de auto(‘s).

Ben je op zoek naar één of meerdere importauto’s en wil je meer informatie over de werkwijze van Europe Import Service? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het vinden van de perfecte importauto!