MKB en ZZP ondernemers

Als ondernemer in het MKB of ZZP’er wil je enkel de beste zakelijke auto rijden. Een auto van hoge kwaliteit, met een lage kilometerstand en het liefst met veel opties. Een auto importeren is dan een hele verstandige keuze! Europe Import Service helpt ondernemers en ZZP’ers bij het vinden van de importauto die aan alle wensen en eisen voldoet.

De voordelen van Europe Import Service
Een zakelijke auto importeren uit het buitenland is zeer aantrekkelijk vanwege de ruimte keuze aan occasions. In Duitsland, maar ook in andere EU-landen en in de Verenigde Staten, worden tweedehands auto’s aangeboden met een lage kilometerstand en met vele extra’s. Om de juiste auto in een goede conditie te vinden, is het belangrijk om de juiste importpartner te vinden. Europe Import Service heeft jarenlange ervaring in de autobranche en met het importeren van zakelijke auto’s.

Europe Import Service ondersteunt jou met vinden van de perfecte auto. Daarbij kijken we naar wensen en eisen, maar ook naar de prijs-kwaliteitverhouding van een auto. Europe Import Service regelt auto-import van A tot Z: van het vinden van de perfecte auto tot aan het transport en de RDW-keuring. Benieuwd welke voordelen Europe Import Service voor jou als MKB-ondernemer of ZZP’er heeft? Lees alvast meer op de website of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek!
Financieel voordeel
Een auto importeren als zakelijke rijder kan vele voordelen met zich meebrengen. Het financieel voordeel voor ondernemers en ZZP’ers kan flink oplopen dankzij de lagager aankoopbedrag van auto’s in het buitenland. Als zakelijke rijder profiteer je daarnaast van BPM-voordeel en een lage bijtelling. Europe Import Service weet precies welke financiële voordelen er voor jou als zakelijke rijder zijn. We onderhandelen de beste prijs en ondersteunen jou bij het zakelijk invoeren van de auto. We vertellen je graag meer over het financieel voordeel voor MKB-ondernemers en ZZP’ers.
Aankoopproces
Europe Import Service start het liefst met een persoonlijke kennismaking. We nemen samen jouw wensen door en starten met de zoektocht naar de juiste importauto. Heb je een automerk voor ogen of ben je op zoek naar een specifiek model? Europe Import Service vindt de auto waar jij naar op zoek bent. Tijdens de zoektocht houden we altijd contact over het importproces. Voordat de auto aangekocht wordt, zorgt Europe Import Service voor een uitvoerige check en een aankoopkeuring, waarbij de complete geschiedenis van de auto naar boven wordt gehaald. Na aankoop volgt het transport, de RDW-keuring en de kentekenplaten. Meer weten over het aankoopproces van een zakelijke auto? Lees meer of neem contact op met Europe Import Service.
Opbouw van de investering
Een auto importeren kan voor zakelijke rijders financieel heel voordelig zijn en is een slimme investering. Maar hoe ziet die investering er precies uit? Een importauto moet uiteraard ingekocht worden, maar welke kosten kun je nog meer verwachten? Europe Import Service hanteert een eerlijke management fee, die vanaf de start duidelijke gecommuniceerd wordt. De kosten van import bestaan daarnaast uit het transport, de RDW-keuring en de kentekenplaten. De totale investering die bij auto-import komen kijken, worden direct inzichtelijk wanneer je samenwerkt met Europe Import Service.

Meer lezen over de opbouw van de investering? Lees verder of neem contact op.