Opbouw van de investering voor leasemaatschappijen

Dit zijn de kosten van auto-import voor leasemaatschappijen
Europe Import Service helpt jou als leasemaatschappij met de (structurele) import van leaseauto’s. Onze specialisatie is import van auto’s in perfecte staat, voorzien van veel opties en een lage kilometerstand. Door onze jarenlange ervaring met autoleasing is Europe Import Service de perfecte partner voor jou. Wij gaan graag de uitdaging aan om de best mogelijke auto’s voor jou te importeren en de meest lucratieve deals te sluiten. Bij Europe Import Service is de opbouw van de investering in auto-import altijd glashelder, zodat jij als zakelijke klant nooit voor nare verrassingen komt te staan.
Auto importeren voor een leasemaatschappij
Als leasemaatschappij ben je constant op zoek naar auto’s van hoge kwaliteit met een zeer lage kilometerstand. In Duitsland, maar ook zeker in andere EU-landen is de automarkt omvangrijker dan in Nederland, waardoor de kans op het vinden van een zeer complete of premium auto vele malen groter is. Een aantrekkelijke markt dus voor leasemaatschappijen, vooral wanneer je jouw aanbod wilt aanvullen met meerdere importauto’s.

Europe Import Service is gespecialiseerd in auto-import voor de zakelijke markt. Daarbij bouwen we graag een goede band op met jouw leasemaatschappij, zodat we een stabiele partnerschap starten waar je lange tijd van kunt profiteren. De kosten voor auto-import voor leasemaatschappijen houden we altijd inzichtelijk, zodat de opbouw van de investering voortdurend helder is.
Op zoek naar geschikte auto’s voor lease
Europe Import Service krijgt van jou een duidelijke zoekvraag voor de import van één of meerdere auto’s, waarbij bulkimport ook mogelijk is. Zodra we met jou de zoekvraag hebben besproken, ontvang je van Europe Import Service een eerste verwachting van de kosten. De daadwerkelijke investering is afhankelijk van meerdere aspecten, waaronder de inkoopprijs van de auto en het restant BPM dat over de auto’s betaald moet worden. Daarbij rekent Europe Import Service een management fee, inclusief de reis- en verblijfkosten tijdens het importtraject. De kosten worden altijd helder gecommuniceerd, zodat je te allen tijde inzicht hebt in het compleet financiële plaatje.
Auto’s in het buitenland kopen
Binnen de EU heeft Europe Import Service een breed netwerk waar we een beroep op kunnen doen tijdens onze zoektocht naar importauto’s geschikt voor leasing. Zodra wij meerdere passende auto’s hebben gevonden en de technische gegevens zijn gecontroleerd, begint Europe Import Service de onderhandeling. Het aankoopvoordeel dat we tijdens het onderhandelen over de auto’s behalen, is winst voor jouw bedrijf. De hoogte van het aankoopbedrag wordt altijd gecommuniceerd met jou, waarmee we onze transparante werkwijze blijven doorzetten.

De aankoopprijs van de auto’s is een groot deel van de investering die je als leasemaatschappij zult doen. Europe Import Service gaat pas akkoord met een aankoopprijs, wanneer we daarover overeenstemming hebben bereikt.
Transport, RDW-keuring, BPM en kentekens
Wanneer de auto’s zijn aangekocht, regelt Europe Import Service ook de vervolgstappen en het verdere papierwerk voor jou als opdrachtgever. De auto’s worden op transport naar Nederland gezet, waarbij Europe Import Service ook bulktransport verzorgt. In Nederland aangekomen zorgen we ervoor dat de auto’s een RDW-keuring krijgen. Inschrijving in het Nederlands Kentekenregister en het bestellen van de kentekenplaten behoort eveneens tot onze service. Uiteraard worden ook deze kosten duidelijk gecommuniceerd met jou.
Auto importeren met verrekening van BTW
Als leasemaatschappij kun je auto’s importeren met aanzienlijk financieel voordeel. Europe Import Service zal daarom altijd op zoek gaan naar auto’s, waarvan de BTW kan worden verrekend. Dat scheelt jou als leasemaatschappij aanzienlijk in de totale investeringskosten.

Wil je auto’s importeren geschikt voor lease? Neem contact op met Europe Import Service om alle mogelijkheden met elkaar door te nemen. Europe Import Service is jouw betrouwbare partner bij zakelijke auto-import.