Import van een auto van A t/m Z geregeld

Europe Import Service helpt jou bij het vinden van de juiste importauto. Dankzij onze brede ervaring in de auto-industrie kunnen wij jou van A tot Z helpen bij het vinden van de juiste auto. De automarkt is enorm, vooral als je in het buitenland op zoek gaat naar een auto. Europe Import Service heeft internationaal veel contacten en gaat graag voor jou opzoek naar een geschikte auto. Nadat we een auto voor jou gevonden hebben, moet de auto natuurlijk nog naar Nederland gebracht worden. Dat is niet zomaar een kwestie van de auto verplaatsen, want er komt nog veel meer bij kijken. Europe Import Service verzorgt het complete traject, van het transport naar Nederland tot en met het moment dat de kentekenplaten op de auto zitten en jij met jouw auto kunt wegrijden.
De import van een auto van A t/m Z geregeld
Wanneer je kiest voor Europe Import Service, gaan we na een persoonlijk gesprek op zoek naar een juiste importauto voor jou. Vervolgens krijgt de auto een zorgvuldige keuring om er zeker van te zijn dat alle gegevens kloppen. Dan is het moment aangebroken om de auto naar Nederland te halen. Voordat je in jouw auto kunt stappen en wegrijden, moeten er nog wel een aantal zaken geregeld worden die nou eenmaal bij de import van een auto horen. Het hele traject, van transport tot aan de RDW-keuring, verzorgt Europe Import Service graag voor jou. Geen zorgen over het papierwerk, Europe Import Service neemt alle zorgen weg en maakt jouw auto helemaal rijklaar.
De importauto op transport naar Nederland
Zodra we de perfecte auto voor jou hebben gevonden, regelen we het complete transport van de importauto. Voordat de auto op de vrachtwagen wordt gezet, doen we nog een laatste check. Ziet de auto er goed uit en zijn alle benodigde gegevens aanwezig? Dan maakt Europe Import Service het papierwerk in orde en begint het transport naar Nederland. De auto is tijdens het transport verzekerd, zodat we mogelijke risico’s ondervangen.

Europe Import Service verzorgt het autotransport voor zowel particulieren als bedrijven. Ben je op zoek naar een zakelijke auto of wil je het transport naar Nederland voor meerdere auto’s laten verzorgen? Europe Import Service heeft de kennis in huis om ook zakelijk transport van auto’s te organiseren, ook wanneer het om bulk import gaat.
RDW-keuring van jouw importauto
Eenmaal aangekomen in Nederland, mag je nog niet meteen met jouw importauto de weg op. Een importauto moet namelijk eerst nog gekeurd worden door de RDW. De RDW doet een uitgebreide keuring van de auto. De RDW keurmeester controleert de autopapieren, maar kijkt ook of er een APK-keuring is afgegeven. Als de auto is gecontroleerd en goedgekeurd, doen we aangifte voor de Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM). Het is mogelijk om te profiteren van BPM-korting, bij Europe Import Service helpen we je daar graag mee!
Kentekenplaten op jouw importauto
Zodra jouw auto de RDW-keuring goed heeft doorstaan en de BPM is betaald, ontvang je het kentekenbewijs. Met dit kentekenbewijs vraagt Europe Import Service de kentekenplaten voor je aan. Zodra de kentekenplaten op de auto zijn geplaatst, is jouw auto klaar voor gebruik!

Europe Import Service heeft veel ervaring met het importeren van zowel particuliere als zakelijke auto’s. Ben jij op zoek naar het importeren van één of meerdere auto’s? Geef direct jouw zoekopdracht in, maak een afspraak of neem contact op. We bespreken graag samen de mogelijkheden!