Ons team

We stellen je graag voor aan het team van Europe Import Service: gepassioneerde autoliefhebbers die dolgraag voor jou op zoek gaan naar jouw droomauto. Europe Import Service importeert auto’s uit Duitsland, maar ook uit andere landen in Europa en uit Amerika. Dankzij de jarenlange ervaring met auto-import en de RDW-erkenning, is Europe Import Service de betrouwbare partner die je zoekt. Ga je op zoek naar een importauto, dan maak je al meteen kennis met de oprichters van Europe Import Service: Henk Kats en Norbert Karthaus. Om de juiste auto of auto’s voor jou te vinden en de kosten voor het invoeren van een geïmporteerde auto zo laag mogelijk te houden, maakt Europe Import Service gebruik van een breed netwerk van specialisten binnen de autobranche.
Met passie een auto importeren
Passie voor auto’s en jarenlange ervaring in de autobranche, dat is wat het team van Europe Import Service kenmerkt. Europe Import Service is opgericht door Henk Kats en Norbert Karthaus, die hun voorliefde voor auto’s hebben samengebracht in een succesvolle onderneming. Beiden hebben lange tijd gewerkt in de autobranche, van acquisitie en verkoop tot functies op directieniveau.

Na verschillende jaren te hebben gewerkt in de automotive wereld, zijn Henk en Norbert een nieuwe uitdaging gestart. Een auto-importbedrijf waar ze hun liefde voor auto’s in kwijt konden, en waar ze hun eigen visie op auto-import konden verwezenlijken. Persoonlijk contact met jou als klant, of je nou particulier bent op zoek naar jouw droomauto, of een leasemaatschappij die meerdere auto’s wil importeren. De uitdaging ligt voor beide heren in het vinden van de meest complete auto’s met de hoogste kwaliteit.

Henk Kats

“Mijn entree in de autobranche vond al plaats in 1982. In de leasewereld om precies te zijn. Ik ben destijds begonnen bij Hiltermann Lease Service B.V in de functie van acquisiteur. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en vandaaruit ben ik doorgegroeid naar een directiefunctie.

In 2002 werd Hiltermann Lease Service overgenomen en besloot ik zelfstandig verder te gaan in de autobranche. Sinds 2002 was ik actief als interimmer en importeur van auto’s. Inmiddels heb ik dus van mijn hobby, mijn werk gemaakt!

Ik vind het een sport om de kwalitatief beste auto te vinden voor de meest gunstige prijs. Naast het vinden van de passende auto voor elke klant, staan klanttevredenheid en betrokkenheid bij mij hoog in het vaandel. Een tevreden klant is allesbepalend en een échte ambassadeur voor onze organisatie.

Inmiddels ben ik al ruim 18 jaar actief in de importwereld en heb ik ontzettend veel tevreden nieuwe eigenaren aan hun auto geholpen. Ik heb de dagelijkse leiding over Europe Import Service. Ik zal mij volledig inzetten om de passende auto te zoeken, vinden en importeren voor alle opdrachtgevers van Europe Import Service!”

Norbert Karthaus

“Ik heb jarenlange ervaring als directielid in de automotive wereld. Door de jaren heen heb ik brede kennis en ervaring opgedaan in alle aspecten van de autobranche maar ik kan mijzelf écht expert noemen op het gebied van autoleasing.

In mijn lange carrière in deze prachtige branche heb ik onder andere gewerkt bij Hiltermann Lease Service en Athlon. Eind 2004 heb ik, samen met een aantal anderen, Strix Lease Service, later Hiltermann Lease Groep opgericht. Voor deze organisatie ben ik jarenlang actief geweest als algemeen directeur en ik kan wel zeggen dat deze organisatie onder mijn hoede is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. In 2017 ben ik teruggetreden als directeur en in 2018 heb ik mijn aandelen verkocht.

Hierna was het tijd voor een nieuw avontuur, maar natuurlijk nog altijd binnen de autobranche. Samen met Henk Kats heb ik daarom Europe Import Service opgericht. De dagelijkse leiding hiervoor ligt bij Henk, maar ik ondersteun graag daar waar ik kan. Ik heb een groot netwerk, waarbij Europe Import Service goed aansluit. Zo kan ik mijn netwerk inzetten voor het vinden van de passende auto voor onze opdrachtgevers!”

Ruime ervaring met auto’s importeren
De dagelijkse bedrijfsvoering ligt bij de initiatiefnemers van Europe Import Service. Zij hebben brede ervaring met acquisitie, verkoop en inkoop van auto’s en het importeren van auto’s uit Europa en Amerika.

Het team van Europe Import Service hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en een goede band met jou als klant. Naast hun goede naam binnen de auto-industrie en de vele tevreden klanten, heeft Europe Import Service een RDW-erkenning. Daardoor ben jij als klant altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare partner.
Samenwerking met betrouwbare partners
Dankzij de vele jaren die Henk en Norbert werkzaam waren in de autobranche, heeft Europe Import Service een groot netwerk van betrouwbare partners opgebouwd. Om het invoeren van een auto tot een succes te maken, schakelen ze regelmatig de hulp in van gecertificeerde onderhoudsspecialisten, transporteurs en brokers in het buitenland. Daardoor weet je altijd dat je een auto koopt in goed staat, met een complete onderhoudsgeschiedenis en ingevoerd via een transparant en overzichtelijk importproces.

Wil je kennismaken met het team van Europe Import Service? Neem contact op om een afspraak te maken. We werken samen met particulieren, zzp’ers, autobedrijven en leasemaatschappijen. We bespreken graag jouw vragen en wensen omtrent het importeren van een auto!