Auto importeren

Wanneer je de hulp van Europe Import Service inschakelt starten we met het bespreken van jouw wensen en mogelijkheden. We inventariseren wat jij écht nodig hebt en wat je graag zou willen, niets is te gek. Ook bespreken we het beschikbare budget en de mogelijkheden daarin. Zo weten jij én wij vooraf wat jou en ons te wachten staat.

Europe Import Service neemt je tijdens de zoektocht aan de hand. Zo ben je altijd op de hoogte van de stappen die we hebben gezet en nog gaan zetten. We controleren de kenmerken van de auto, denk hierbij aan de leeftijd en kilometerstand, zodat het importeren van de auto geen implicaties oplevert. We zorgen ook voor correcte onderhoudsgegevens en controleren de gegevens van het bedrijf waar de auto vandaan komt. Wij doen ons werk grondig, zodat jij nooit voor onverwachte kosten en/of vervelende verrassingen komt te staan.
Transparant over importeren
Europe Import Service staat voor een open en transparante aanpak. Daarom maken we geen geheim van de investering voor het importeren van een auto. Natuurlijk verschilt de uiteindelijke investering per auto maar we hebben wel altijd met vaste kostenposten te maken. Denk hierbij aan het invoeren van de auto bij de RDW, de tenaamstelling en de BPM aangifte. Daarnaast zijn er ook optionele kosten zoals het transport van de auto en de aankoopafwikkeling, een technische aankoopkeuring en haal- of brengservice van de auto.
Waar je het allemaal voor doet…
Wanneer we samen alle stappen hebben doorlopen en we hebben de auto die perfect bij jou past gevonden en geïmporteerd, maken we de auto rijklaar. We zorgen ervoor dat alles goed is geregeld en dat de auto er piekfijn uitziet voor het grote moment van de aflevering. Want dat is waar we het allemaal voor doen… een prachtige auto op jouw parkeerplaats en een grote glimlach op jouw gezicht!

Wil jij ook een auto (laten) zoeken en importeren? Of wil je meer informatie over Europe Import Service en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op of maak een afspraak. We bespreken graag samen de mogelijkheden!