AUTO ZOEKEN EN IMPORTEREN

Welke kenmerken moet mijn nieuwe auto hebben? Heb ik voorkeur voor één of meerdere automerken? Welk bedrag heb ik over voor mijn nieuwe auto? Het zoeken, vinden en importeren van een auto begint bij onder andere deze vragen. Deze vragen geven namelijk antwoord op de centrale vraag: welke auto past bij mij?

Auto zoeken
Zodra je weet welke auto bij jou past en waar je naar op zoek bent, kan de zoektocht beginnen. Voor veel mensen begint zo’n zoektocht online. Je kunt natuurlijk ook de hulp van een expert vragen. Europe Import Service is de expert die je zoekt. Wij weten waar we op moeten letten en we kennen de juiste mensen en de juiste plaatsen. Daarnaast hebben we de zoektocht al vele malen meegemaakt én weten wij precies datgene te vinden wat jij zoekt. Geef simpel en snel aan welke auto jij zoekt en wij gaan voor je aan de slag!

Auto importeren
Wanneer je de hulp van Europe Import Service inschakelt, starten we met het bespreken van jouw wensen en mogelijkheden. We inventariseren wat jij écht nodig hebt en wat je graag zou willen, niets is te gek. Ook bespreken we het beschikbare budget en de mogelijkheden daarin. Zo weet jij vooraf wat jou te wachten staat.

Europe Import Service neemt je tijdens de zoektocht aan de hand. Zo ben je altijd op de hoogte van de stappen die we gaan zetten en hebben gezet. We controleren de kenmerken van de auto, denk hierbij aan de leeftijd en kilometerstand, zodat het importeren van de auto geen onvoorziene verrassingen oplevert. We zorgen ook voor correcte onderhoudsgegevens en controleren de gegevens van het bedrijf waar de auto van aangekocht wordt. Wij doen ons werk grondig, zodat jij nooit voor onverwachte kosten en/of vervelende verrassingen komt te staan.

Investering voor importeren
Europe Import Service staat voor een open en transparante aanpak. Daarom maken we geen geheim van de investering voor het importeren van een auto. Natuurlijk verschilt de uiteindelijke investering per auto, maar we hebben wel altijd met vaste tarieven te maken. Denk hierbij aan het invoeren van de auto bij de RDW, de tenaamstelling en de BPM aangifte. Daarnaast zijn er ook optionele kosten zoals het transport van de auto en de aankoopafwikkeling, een technische aankoopkeuring en haal- of brengservice voor de auto.

Waar je het allemaal voor doet…
Wanneer we samen alle stappen doorlopen en de auto die perfect bij jou past gevonden en geïmporteerd hebben, maken we de auto volledig rijklaar. We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is en dat de auto er piekfijn uitziet voor het grote moment van de aflevering. Want dat is waar we het allemaal voor doen… een prachtige auto op jouw parkeerplaats en een grote glimlach op jouw gezicht!

Wil jij ook een auto (laten) zoeken en importeren? Of wil je meer informatie over Europe Import Service en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op of maak een afspraak. We bespreken graag samen de mogelijkheden!