Financieel voordeel voor Leasemaatschappijen

Ben je als leasemaatschappij op zoek naar één of meerdere auto’s voor de Nederlandse leasemarkt? Dan is Europe Import Service de perfecte partner voor jou. Het team van Europe Import Service heeft jarenlange ervaring binnen de leasewereld. Als experts op het gebied van auto-import en autoleasing weten ze precies waar jouw leasemaatschappij naar op zoek is. Europe Import Service combineert expertise, persoonlijke begeleiding en transparantie in de zoektocht naar de meest geschikte importauto’s voor de leasewereld. We zetten alle voordelen van samenwerking met Europe Import Service voor jou op een rij.
Jarenlange ervaring met autoleasing
Voordat Europe Import Service werd opgericht, waren ondernemers Henk Kats en Norbert Karthaus jarenlang actief in de leasewereld. Beiden kennen de klappen van de zweep dankzij hun ruime ervaring met autoleasing. Die expertise hebben zij meegebracht naar Europe Import Service en daar haal jij als leasemaatschappij veel voordeel uit.

Het team van Europe Import Service weet precies welke auto’s geschikt zijn voor de Nederlandse leasemarkt. Zodra duidelijk is wat jouw zoekvraag is, gaat Europe Import Service in het buitenland op zoek naar de meest geschikte auto’s. Daarbij kijken we kritisch naar de conditie en geschiedenis van de auto en laten deze goed controleren. Europe Import Service vindt voor jouw leasemaatschappij altijd een aantrekkelijk aanbod importauto’s, in luxe uitvoeringen en met een lage kilometerstand.
Aandacht voor jouw wensen en eisen
Een samenwerking met Europe Import Service betekent persoonlijk contact en veel aandacht voor de wensen en eisen van jouw leasemaatschappij. Europe Import Service is gespecialiseerd in importauto’s uit het hoge segment en houdt altijd jouw wensen voor ogen. Ben je voor een klant op zoek naar een specifieke auto? Of ga je juist voor bulkimport om een breed assortiment leaseauto’s aan te leggen? Europe Import Service denkt graag met je mee over de mogelijkheden.
Auto’s importeren van A t/m Z
Europe Import Service verzorgt het complete importtraject, of je nou één of meerdere auto’s wilt importeren. We beginnen met het helder krijgen van de zoekvraag en regelen vervolgens de totale import. We vinden de juiste auto’s, controleren de gegevens en zetten de auto’s op transport naar Nederland. In Nederland aangekomen verzorgt Europe Import Service ook de RDW-keuring en het aanvragen van de kentekenplaten. Tijdens het gehele importtraject houden we nauw contact met jou als leasemaatschappij.
Scherpe prijzen en financieel voordeel
Europe Import Service hecht veel waarde aan transparantie, vooral als het om de financiën gaat. De totale kosten blijven gedurende het hele importtraject inzichtelijk en we houden je continu op de hoogte van de status van de import.

Voor bedrijven halen we zoveel mogelijk financieel voordeel uit het importeren van zakelijke auto’s. Uiteraard gaat Europe Import Service enkel op zoek naar importauto’s waarvan de BTW verrekend kan worden. Partijen nieuwe auto’s kunnen we tegen hoge kortingen aanbieden en op de inkoop onderhandelen we de laagst mogelijke prijs.

Als zakelijke klant haal je daarnaast financieel voordeel uit de BPM-korting op geïmporteerde auto’s. Maar ook de youngtimer-regeling kan heel aantrekkelijk zijn voor leasemaatschappijen. Europe Import Service weet als geen ander hoe jij als zakelijke klant het meest financiële voordeel kunt halen uit de import van leaseauto’s.
Voordelen van auto-import via Europe Import Service
Ben je als leasemaatschappij op zoek naar importauto’s voor de Nederlandse leasemarkt? Europe Import Service regelt het complete importtraject. Alle voordelen van samenwerken met Europe Import Service op een rij:

  • Jarenlange ervaring met autoleasing
  • Brede ervaring met auto-import
  • Aandacht voor jouw wensen en eisen
  • Persoonlijke begeleiding bij het importtraject van A t/m Z
  • Groot netwerk en brede kennis van auto-industrie
  • Merkonafhankelijk en objectief
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Totale kosten zijn altijd helder en inzichtelijk
  • Financiële voordelen voor zakelijke klanten (o.a. BTW verrekenen, stapelkorting, BPM-korting, youngtimer-regeling)

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van auto-import via Europe Import Service? We maken graag een afspraak met je om alle mogelijkheden te bespreken. Neem contact op met Europe Import Service om alle voordelen van de import van leaseauto’s te bekijken!