Reviews

Eén telefoontje en nu rij ik al 2 jaar in een TOPyoungtimer!
“Ineens had ik besloten dat ik een mooie Youngtimer voor alle dag wilde, een Jaguar XJ V8. Dat moest hem worden. Maar waar vind je een goed en betrouwbaar exemplaar? Gelukkig kende ik Henk Kats van Europe Import Service reeds uit eerdere contacten. Een telefoontje was gauw gepleegd. Nadat ik Henk had uitgelegd wat ik wilde, en hij mij verder uitvroeg wat ik ECHT wilde, ging ik lekker op vakantie en Henk op zoek.

Lang verhaal kort, tijdens mijn vakantie kon ik al het geld voor de Jaguar overmaken naar Henk (Europe Import Service) die alles regelde terwijl ik in de zon lag. En bij thuiskomst stond de prachtige, British Racingreen Jaguar V8 met beige lederen bekleding voor mij klaar. Precies zoals ik hem wilde! Met de juiste wielen, het juiste interieur, de correcte kleur, de opties die ik zocht maar nergens kon vinden en vooral de perfecte staat die ik wilde hebben voor mijn ‘daily driver’. Vanaf die dag is de glimlach niet meer van mijn gezicht te halen, zelfs als er een file opduikt! Werkelijk geen dag spijt en wat een top automobiel! Zelfs de specialist (ik ben er erg zuinig op) is verbaasd over de uitmuntende staat van mijn Youngtimer Jaguar. Een auto via Europe Import Service? Gun het jezelf, gewoon doen! Betrouwbaar, gedegen en zeer ter zake kundig. Een regelrechte aanrader, zoals enkele van mijn relaties reeds ontdekt hebben. Met een gerust hart heb ik hen Henk Kats aangeraden. Mijn volgende Youngtimer gaat zeker weer via Henk Kats van Europe Import Service aangeschaft worden, al wacht ik daar nog wel even mee!”

Henk Haar – Ondernemer

Land Rover geïmporteerd en alles goed geregeld!
“Henk heeft voor mij uiterst correct een Land Rover geïmporteerd en geregeld dat alle papieren, keuring en kenteken binnen afzienbare tijd beschikbaar waren. Tevens verzorgt Henk een taxatie voor de waarde bepaling. Kortom een aanrader!”

Robbert Leenen

Vakkundig en snel door de heer Kats uitgevoerd!
“Het aanbod Audi occasions in NL is weliswaar groot, maar prijs/kwaliteit verhouding viel mij tegen. Via via in contact gekomen met Henk Kats die obv mijn Audi wensen vrij snel een aantal Duitse Audi’s presenteerde. Over de koopsom en bijkomende kosten ontving ik een helder en duidelijk overzicht. Besluit kon snel worden genomen en na een PCR test reisde de Heer Kats af naar het zuiden van Duitsland. Alle invoer – en importkosten en formaliteiten zijn vakkundig en snel door de heer Kats uitgevoerd, tevens heeft hij de inruil van mijn oude auto goed geregeld. Ik kan hem zeker aanraden, want in het hele traject kwamen geen onverwachte verrassingen voor. Mvg Dhr. H. van Veen”

Dhr. H. van Veen

Ik raad dit een ieder aan!
“Wilde al jaren een tweedehands MINI Cooper aanschaffen. Nooit gedurfd, te weinig verstand van auto’s. Ik kwam in contact met Henk. Door zijn vragen was in no-time duidelijk welke Mini bij mij zou passen. Prijsindicatie afgesproken en binnen 1 week was daar de perfecte deal. Helaas, ik vond de kleur niet mooi. Geen probleem, welke kleur dan wel? Heel snel was daar de diep donker blauwe met heel veel extra’s, helemaal top. Veel toeters en bellen zoals dat hoort bij de Mini. Henk haalde de auto op, regelde de nummerplaten en schroefde deze er eigenhandig op. Kreeg uitgebreide uitleg over de knopjes en ik heb hem daarna nog mogen bellen. Hij heeft met en om mij mogen lachen.

Ik ben heel tevreden met mijn auto, heb een goede prijs betaald en weet dat de auto geen verborgen gebreken heeft.
Ik ben superblij met de inzet en bemiddeling van Henk. Ik raad dit een ieder aan.”

Els Pieterse

Service een dikke 10! Investering zeker waard.
Was al een tijd op zoek naar de perfecte Landrover 110. Deze markt is redelijk overspannen. Juist om deze reden heb ik professionele hulp hierbij gezocht en gevonden. Ik heb een zoekopdracht neergelegd bij EIS. Ze zitten kort op de bal en denken erg goed mee. Uiteindelijk een fantastische LARO 110 gevonden in Duitsland. Uitmuntende kwaliteit. Uiterst prettige en open communicatie. Service een dikke 10! Investering zeker waard.

LB

Stuur ook een review in
Te vreden over onze dienstverlening en wil je je ervaring delen? Stuur dan ook een review in, klik hier en namens het hele team alvast super bedankt voor je reactie!