Autobedrijven

Voor autobedrijven is het importeren van tweedehands auto’s een verstandige keuze. Het aanbod jonge occasions met een lage kilometerstand is in het buitenland veel groter dan in Nederland. Daarnaast valt er veel financieel voordeel te behalen bij het zakelijk importeren van auto’s. Europe Import Service heeft jarenlange ervaring in de autobranche en met auto-import. Wij helpen jou met het gehele importtraject, waarbij we streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De voordelen van Europe Import Service
De oprichters van Europe Import Service hebben jarenlang in de autobranche gewerkt voordat importbedrijf Europe Import Service werd opgericht. Met onze kennis van de auto-industrie en de ervaring met auto-import vinden we voor autobedrijven altijd de beste occasions tegen een scherpe prijs.

Europe Import Service gaat met de zoekvraag van jouw autobedrijf op zoek naar betrouwbare importauto’s in Duitsland, andere EU-landen en de Verenigde Staten. We verzorgen het complete importtraject en nemen daarbij de zorgen uit handen. Lees meer over de voordelen van een samenwerking met Europe Import Service of neem direct contact met ons op voor een kennismaking.

Financieel voordeel
Een belangrijke reden om als autobedrijf tweedehands auto’s te importeren uit het buitenland, is het grote financiële voordeel. Europe Import Service gaat voor jouw autobedrijf op zoek naar auto’s die scherp geprijsd zijn en waarvan de BTW verrekend kan worden. Financieel voordeel haal je onder meer uit de BPM-korting die op geïmporteerde auto’s berekend wordt. Maar ook het importeren van youngtimers is heel lucratief! In Europe Import Service vind je een betrouwbare partner die voor jouw autobedrijf zo hoog mogelijk financieel voordeel uit auto-import haalt.

Aankoopproces
Zodra je de samenwerking met Europe Import Service aangaat, starten we met een persoonlijke kennismaking. We hechten veel belang aan persoonlijk contact en het inzichtelijk krijgen van jouw zoekvraag. Of je nou meerdere occasions wilt importeren of op zoek bent naar die ene bijzondere youngtimer voor één van je klanten: Europe Import Service gaat direct voor jou op zoek naar de meest geschikte importauto.

Europe Import Service regelt het complete importtraject. We starten de zoektocht naar één of meerdere geschikte auto’s, doen de aankoopkeuring, checken alle technische gegevens en regelen het transport naar Nederland. Wil je meer weten over het aankoopproces voor autobedrijven? Lees meer of neem meteen contact op.

Partijverkoop
Dankzij onze brede ervaring in de autobranche, weet Europe Import Service wat jij als autobedrijf zoekt. Daarom is het mogelijk om een vaste samenwerking aan te gaan en voor jou op zoek te gaan naar meerdere importauto’s. Bij bulkimport kan Europe Import Service de meest gunstige inkoopprijzen onderhandelen en halen we voordeel uit kostenbesparing op transport. We vertellen je graag meer over partijverkoop via Europe Import Service.

Opbouw van de investering
Bij het importeren van één of meerdere auto’s is het van groot belang om de kosten goed voor ogen te houden. Een investering in importauto’s is opgebouwd uit meerdere kostenposten, zoals het aankoopbedrag, transport, de BPM en de RDW-keuring. Europe Import Service maakt de opbouw van de investering vanaf het begin inzichtelijk en houdt je continu op de hoogte van de totale kosten.

Importeer droomauto’s samen met Europe Import Service!
Wil jij samen met Europe Import Service op zoek naar de ‘nieuwe’ auto voor jullie klanten? Of wil je meer informatie over Europe Import Service en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat ons direct weten welke auto jij graag wilt rijden.