Onze werkwijze

Een auto zelf importeren klinkt eenvoudig, maar kan een complex proces zijn. Europe Import Service heeft jarenlange ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland, maar ook vanuit andere Europese landen en/of de Verenigde Staten. Als expert op het gebied van auto-import weten we altijd een goede en betrouwbare auto voor jou te vinden. De kosten houden we zo laag mogelijk en het proces is transparant en inzichtelijk, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Meer weten over het importeren van een auto uit Duitsland of een ander land? Europe Import Service hanteert een persoonlijke werkwijze, waarbij de kosten en het proces altijd helder zijn.
Persoonlijke aanpak bij het kopen van een import-auto
De zoektocht naar een geschikte importauto begint bij onze persoonlijke aanpak. Europe Import Service hecht veel waarde aan nauw contact en de persoonlijke begeleiding bij het vinden van een passende auto. Het aanbod van auto’s is immens groot, dus het is van groot belang dat de zoekvraag voor beide partijen helder is. We houden nauw contact met jou als klant, of je nou particulier, zzp’er, autobedrijf of leasemaatschappij bent.

Europe Import Service start daarom eerst met een kennismaking en een goede voorbereiding. Samen met jou nemen we de kosten van het invoeren van een auto en jouw wensen en eisen door. Zodra de zoekvraag geformuleerd is, gaat Europe Import Service op zoek naar een auto. Het vinden van de juiste importauto is een uitdaging die Europe Import Service graag voor jou aangaat! We hebben ervaring met alle grote automerken zoals Land Rover, Mini, Volkswagen, Audi, BMW, Porsche en Volvo. We sluiten echter geen enkel merk uit, dus naar welke auto je ook op zoek bent: neem contact op met Europe Import Service en leg je vraag aan ons voor.

Heb je zelf nog geen concreet beeld van de auto die jij wilt importeren of ben je benieuwd wat mogelijk is met auto-import? Europe Import Service leidt je graag rond in de showroom, waar verschillende geïmporteerde auto’s te bezichtigen zijn.
Een auto kopen in het buitenland
Bij het kopen van een auto in Duitsland of een ander land moet je op veel zaken letten. De technische gegevens, de historie en de conditie van de auto. Het team van Europe Import Service heeft veel kennis over het (ver)kopen en importeren van auto’s, dankzij de jarenlange werkervaring in de autobranche. Hierdoor kunnen we onze expertise inzetten, wanneer we op zoek gaan naar één of meerdere importauto’s. In het buitenland werken we samen met betrouwbare brokers en autobedrijven, om alleen de echte pareltjes te vinden. Ons hechte netwerk is essentieel tijdens onze zoektocht, ook als we voor autobedrijven of leasemaatschappijen op zoek gaan naar meerdere auto’s voor bulkimport.
Controle van de gegevens/partners
Zodra Europe Import Service een passende auto in het buitenland heeft gevonden, is het belangrijk om de auto goed te controleren. Wij kijken verder dan de auto alleen, het onderhoudsboekje en/of de juiste kilometerstand. Europe Import Service maakt gretig gebruik van de ruime ervaring met auto’s en ons brede netwerk. Hierdoor vindt er altijd een gedegen controle van de auto plaats en kunnen we de hulp inroepen van experts op locatie. De technische gegevens en historie van de auto worden gecontroleerd, de auto wordt nagelopen op eventuele schade en pas daarna nemen we de volgende stap binnen het importproces.

Het team van Europe Import Service zorgt altijd voor grondig onderzoek, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Daardoor heb jij als klant geen zorgen om het importeren van een auto en ben je verzekerd van een auto van hoge kwaliteit.
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Wanneer je op eigen kracht een auto wilt invoeren, kunnen de kosten hoog oplopen. Eén van de voordelen van samenwerking met Europe Import Service is de kennis van autoprijzen. Wij bieden daarom altijd goede prijs-kwaliteitverhouding en importeren auto’s tegen eerlijke prijzen.

Op de aanschafkosten van een import-auto kun je flink besparen, ten opzichte van een auto uit Nederland. Een auto uit het buitenland is veelal rijkelijk voorzien van opties, zoals lederen bekleding, panorama dak, stuurverwarming, etc. Vanaf onze eerste kennismaking zijn we open over de kosten voor het importeren van een auto. We spreken de kosten altijd met je door, zodat direct het totale kostenplaatje inzichtelijk is. De kosten voor een importauto bestaan uit het aankoopbedrag met daarbij de kosten voor BPM, transportkosten, RDW-keuring, en kentekenplaten. Eventueel kunnen wij ook bemiddelen in de verkoop van jouw huidige auto. Zodra we een passende auto voor je gevonden hebben, worden de totale kosten nogmaals doorgesproken. Voordat de auto wordt aangekocht, doe je een aanbetaling. Nadat de import is afgerond, wordt het resterende bedrag in rekening gebracht.

Wanneer je een auto wilt importeren, gaat Europe Import Service graag voor jou aan de slag. Heb je vragen over het importeren van een auto of het benodigde aankoopbedrag voor jouw importauto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.