AUTO ZOEKEN

Welke kenmerken moet mijn nieuwe auto hebben? Heb ik voorkeur voor één of meerdere automerken? Welk bedrag heb ik over voor mijn nieuwe auto? Het zoeken en importeren van een auto begint bij onder andere deze vragen. Deze vragen geven namelijk antwoord op de centrale vraag: welke auto past bij mij?
Auto (laten) zoeken
Zodra je weet welke auto bij jou past en waar je naar op zoek bent, kan de zoektocht beginnen. Voor veel mensen begint zo’n zoektocht online. Je kunt natuurlijk ook de hulp van een expert vragen. Europe Import Service is zo’n expert. Wij weten waar we op moeten letten en we kennen de juiste mensen en de juiste plaatsen. Daarnaast hebben we de zoektocht al vele malen meegemaakt én weten wij precies datgene te vinden wat jij zoekt. Geef simpel en snel aan welke auto jij zoekt en wij gaan voor je aan de slag!
Transparante aanpak
Europe Import Service staat voor een open en transparante aanpak. Daarom maken we geen geheim van de investering die van toepassing is op het importeren van een auto. Natuurlijk verschilt de uiteindelijke investering per auto, maar we hebben wel altijd met vaste kostenposten te maken. Denk hierbij aan het invoeren van de auto bij de RDW, de tenaamstelling en de BPM aangifte. Daarnaast zijn er ook optionele kosten zoals het transport van de auto en de aankoopafwikkeling, een technische aankoopkeuring en haal- of brengservice van de auto.
Waar je het allemaal voor doet…
Wanneer we samen alle stappen hebben doorlopen en we hebben de auto die perfect bij jou past gevonden en geïmporteerd, maken we de auto rijklaar. We zorgen ervoor dat alles goed is geregeld en dat de auto er piekfijn uitziet voor het grote moment van de aflevering. Want wat is waar het allemaal voor doen… een prachtige auto op jouw parkeerplaats en een grote glimlach op jouw gezicht!

Wil jij ook een auto (laten) zoeken en importeren? Of wil je meer informatie over Europe Import Service en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op of maak een afspraak. We bespreken graag samen de mogelijkheden!