Zoekopdracht aanmelden

Weet jij precies wat je zoekt maar heb je geen idee wáár je het moet zoeken? Europe Import Service staat voor je klaar. Wij helpen je bij het zoeken, vinden en importeren van de auto die jij zoekt.

Ga je voor een hagelnieuwe, exclusieve auto? Droom jij van een échte klassieker? Of misschien wil je een youngtimer om in rond te rijden met lekker veel financieel voordeel. Europe Import Service heeft ruime kennis van de autobranche en veel ervaring met zoeken, vinden en importeren van allerlei auto's. Wij zijn de expert die jij nodig hebt voor het vinden van jouw ‘nieuwe' auto!

Wat moet je daarvoor doen? Simpel. Je hoeft alleen het formulier op deze pagina in te vullen. Vertel ons welke auto je zoekt en laat een aantal basisgegevens bij ons achter. Weet je nog niet precies wat je zoekt en wil je daarom hulp van Europe Import Service? Dat is natuurlijk ook goed. Wij nemen contact met je op om een afspraak te plannen. Tijdens die afspraak bespreken we alle wensen en eisen die jij hebt voor jouw auto, niets is te gek! Wanneer we weten wat jij wilt, begint de zoektocht. We zoeken, we vinden én we importeren de auto waar jij je oog op hebt laten vallen. Zo heb jij de auto waar je écht blij van wordt, zo bij jou op de stoep staan. Het enige wat jij hoeft te doen? Het formulier invullen, even geduld hebben en de sleutels in ontvangst nemen!