Voordelen voor MKB en ZZP ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een zakelijke auto om te importeren? Europe Import Service zoekt en vindt voor jou de perfecte, zakelijke importauto. Een samenwerking met Europe Import Service levert jou als MKB’er of ZZP’er veel voordeel op. Wij vinden altijd de meest geschikte auto voor jou, met een lage kilometerstand en de opties van jouw keuze. Het zoekproces neemt Europe Import Service in zijn totaliteit op zich, vanaf zoekvraag tot aan de kentekenplaten. En dat scheelt jouw tijd en daarom ook geld. Het proces en het financiële plaatje zijn vanaf de start van het importtraject glashelder. Lees meer over alle voordelen van auto-import via Europe Import Service.
Persoonlijk contact en werk uit handen nemen
Voor ZZP- en MKB-ondernemers kan het importeren van een zakelijke auto erg aantrekkelijk zijn. Europe Import Service laat jou als zakelijke rijder graag zien wat de mogelijkheden zijn. Daarbij hanteren we een persoonlijk contact en leren we je eerst graag goed kennen. Zodra we meer weten over jou als ondernemer, gaan we aan de slag met jouw zoekvraag: welke importauto heb je voor ogen?

Europe Import Service biedt een full service traject, waarbij we de complete import voor jou regelen. We starten met het zoeken naar een passende auto. Heb je voorkeur voor een specifiek merk of model, of heb je andere wensen waaraan jouw auto moet voldoen? Europe Import Service luistert altijd naar jouw wensen en behoeften.

Een groot voordeel van een samenwerking met Europe Import Service, is dat wij al het werk uit handen nemen, vanaf de zoekvraag tot het moment dat jouw auto in Nederland gekeurd wordt en de kentekenplaten erop kunnen. Dat scheelt jou veel tijd, zodat jij alle aandacht voor jouw bedrijf kunt behouden.
Kennis van importauto’s
Europe Import Service heeft jarenlange ervaring in de autobranche en is inmiddels een expert op het gebied van auto-import voor de zakelijke markt. Het team van Europe Import Service weet precies waar de beste auto’s te vinden zijn en heeft een breed netwerk in het buitenland, zodat we alleen de beste auto’s voor jou uitkiezen.

Dankzij onze brede ervaring met het inkopen en importeren van zakelijke auto’s, kunnen we jou helpen met het vinden van de perfecte auto. Europe Import Service importeert auto’s uit Duitsland, maar ook uit andere EU-landen en uit de Verenigde Staten. We gaan voor je op zoek naar full option auto’s met veel luxe en een zo laag mogelijke kilometerstand.
Financiële voordelen voor MKB- en ZZP-ondernemers
Bij het importeren van een auto komen verschillende kosten kijken, die vanaf het eerste moment inzichtelijk gemaakt worden. Als zakelijke rijder kun je echter ook enorm besparen op de aankoop van een zakelijke importauto. Europe Import Service gaat voor jou aan de slag om de beste deal te sluiten, om het aankoopbedrag van jouw importauto zo laag mogelijk te houden.

Voor MKB-ondernemers en ZZP’ers is er op verschillende manieren financieel voordeel te behalen. Dankzij de BPM-korting op een importauto is het aankoopbedrag in het buitenland lager dan in Nederland en dat scheelt aanzienlijk in de totale investeringskosten. Daarnaast heb je als zakelijke rijder de mogelijkheid om een youngtimer te rijden en daarmee financieel voordeel te behalen. Met de youngtimer-regeling rijd je een auto van 15 jaar of ouder en betaal je bijtelling over de dagwaarde van de auto, die over het algemeen laag is. De bijtelling voor privégebruik is bij een youngtimer, aanzienlijk lager dan bij een jongere auto wat behoorlijk kan schelen in de kosten.
Voordelen van auto’s importeren via Europe Import Service
Wanneer je als zakelijke rijder op zoek gaat naar een importauto, is Europe Import Service jouw betrouwbare partner. Alle voordelen op een rij:

  • Betrokken team van professionals
  • Persoonlijke begeleiding bij het importtraject van A tot Z
  • Jarenlange ervaring met het importeren van auto’s
  • Groot netwerk en brede kennis van auto-industrie
  • Importeren van alle automerken en objectief
  • Totale kosten zijn altijd helder en inzichtelijk
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Financiële voordelen voor zakelijke klanten (o.a. BTW verrekenen, BPM-korting, youngtimer-regeling)

Ben je als MKB-ondernemer of ZZP’er op zoek naar een zakelijke auto? Neem contact op met Europe Import Service om alle voordelen voor jou als zakelijke rijder te bespreken.