Het aankoopproces voor autobedrijven

Als autobedrijf ben je altijd op zoek naar auto’s waarmee je de concurrentie een stap voor bent. Auto’s met weinig kilometers, met een lange lijst opties en unieke pareltjes die nergens anders te vinden zijn. In landen zoals Duitsland is het aanbod auto’s enorm en daarom interessant voor de inkoop van automerken zoals Land Rover, Audi, Volkswagen, BMW en Volvo. Maar ook buiten Duitsland is de markt groot. Europe Import Service kent die markt als geen ander en helpt autobedrijven bij de import van auto’s. Jij geeft ons de opdracht om op zoek te gaan: van de droomauto van één van je klanten tot de bulkimport van grote aantallen auto’s. Europe Import Service is jouw samenwerkingspartner voor het importeren van auto’s.

Autobedrijf zoekt importauto’s
Als ondernemer kun je (financieel) extra voordeel halen uit het importeren van een auto. Wanneer je op zoek bent naar een importauto voor zakelijk gebruik, schakel je de hulp in van Europe Import Service. Wij regelen het importtraject van A tot Z: van zoektocht tot transport en van papierwerk tot RDW-keuring.

Auto’s importeren uit het buitenland is een complex en soms moeizaam proces, zelfs voor jou als ondernemer in de autobranche. Het vinden van de juiste auto’s, het controleren van de gegevens, het onderhouden van het netwerk in het buitenland en het vele papierwerk. Het zijn allemaal redenen om voor de import van auto’s een partner in de arm te nemen. Europe Import Service heeft jarenlange ervaring met auto-import, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Daarom hebben wij inzicht in de wensen van de klant en kunnen we met jou meedenken over de meeste geschikte occasions om jouw aanbod mee aan te vullen. Daarom is het mogelijk dat jij Europe Import Service inschakelt met een specifieke vraag naar importauto’s, maar wij kunnen jou ook op de hoogte houden van interessante aanbiedingen en unieke partijen.

Welke auto’s zoekt jouw autobedrijf?
Europe Import Service hecht veel waarde aan een goede band met jou als klant. Als autobedrijf ben je continu op zoek naar nieuwe auto’s voor de verkoop en daarin denken we actief mee. Persoonlijk contact staat daarbij voorop, zodat we vanaf het begin een goede relatie kunnen opbouwen.

Wanneer je op zoek bent naar een aantal auto’s of bulkimport, gaan we eerst met jou kijken naar de zoekvraag. Hoe ziet jouw klantenbestand eruit, wie is je doelgroep? Ben je op zoek naar een specifiek merk auto? Europe Import Service heeft ervaring met alle automerken en kan jou dus altijd ondersteunen bij het vinden van de juiste auto’s.

Bulkimport uit Duitsland of andere landen
Door nauw contact tussen jou en Europe Import Service, kunnen wij gericht op zoek naar de auto’s die jij wenst. In Duitsland is het aanbod occasions enorm, met een overvloed van auto’s met lage kilometerstanden, luxe uitvoeringen en veel extra’s. Vooral als je op zoek bent naar unieke auto’s uit het hogere segment, is importeren uit Duitsland heel aantrekkelijk. Maar ook met auto’s uit andere Europese landen en uit Amerika heeft Europe Import Service veel ervaring. Een grote partij auto’s of het importeren van een enkele auto: wij helpen je graag verder met import.

De zoektocht begint wanneer Europe Import Service een goed beeld heeft van jouw wensen en we overeenstemming hebben bereikt over de zoekvraag. Dankzij ons brede netwerk en de goede band met brokers, transportbedrijven en autobedrijven in het buitenland hebben we al snel zicht op de conditie van de auto’s. Alle auto’s worden nauwkeurig door ons gecontroleerd: kloppen de gegevens, wat is de geschiedenis van de auto, is er sprake (geweest) van schade? Pas wanneer alle informatie inzichtelijk en compleet is, worden de auto’s aan jou voorgelegd. Ga je ermee akkoord, dan volgt er een aanbetaling.

Import voor autobedrijven compleet verzorgd
Europe Import Service regelt het complete importtraject voor jou als autobedrijf, ongeacht merk, model of aantal auto’s. Zodra je tevreden bent over de auto’s die wij gevonden hebben, gaat Europe Import Service aan de slag met het volgende stadium van het importtraject. Wij regelen het transport van de geïmporteerde auto’s en kunnen ook de RDW-keuring en de inschrijving bij het Nederlands Kentekenregister coördineren.

Benieuwd wat Europe Import Service voor jouw autobedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, waarbij we alle mogelijkheden van zakelijke (bulk)import graag samen bespreken.