Financieel voordeel voor autobedrijven

Auto’s importeren is voor autobedrijven erg aantrekkelijk vanwege de financiële voordelen. Met behulp van Europe Import Service importeer je zakelijk de beste auto’s vanuit het buitenland, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De aanschafprijs van een occasion is in Duitsland en andere EU-landen lager dan in Nederland, wat jou veel inkoopvoordeel op kan leveren. Maar ook de BPM-korting (afschrijving op de BPM) en voordeel via de youngtimer-regeling leveren een kostenbesparing op. Bij Europe Import Service is voor autobedrijven daarnaast partijvoordeel mogelijk wanneer je meerdere auto’s tegelijk importeert.

Financieel voordeel op luxe auto’s
Als autobedrijf ben je op zoek naar occasions van hoge kwaliteit, met weinig kilometers op de teller en met veel opties. Auto’s importeren vanuit de Verenigde Staten, Duitsland of andere EU-landen is dan ook heel aantrekkelijk. In het buitenland tref je een grote verscheidenheid aan van jonge, complete occasions, met veel opties en een lage kilometerstand. Europe Import Service ondersteunt jouw autobedrijf met het vinden van de beste occasions tegen de meest aantrekkelijke prijs. Daarbij onderhandelen we de laagste inkoopprijs en dankzij onze jarenlange ervaring met auto-import weten we het hoogst mogelijke financieel voordeel voor jouw autobedrijf te behalen.

Importauto’s tegen lage kosten
Het financieel voordeel voor autobedrijven begint al bij de inkoop. De aanschafprijs van een tweedehands auto is in het buitenland lager dan in Nederland. Vooral jonge auto’s en luxe uitvoeringen zijn relatief aantrekkelijk geprijsd, waardoor je altijd een goede auto tegen een gunstige prijs inkoopt. Daar bovenop kun je als autobedrijf profiteren van nog meer financieel voordeel, zoals bulk inkoop, waardoor je flink kunt besparen op de totale inkoopprijs.

BPM-korting en Youngtimer-regeling
Wanneer je in het buitenland op zoek wilt naar jonge occasions, is Europe Import Service jouw betrouwbare partner. We denken actief met je mee en vinden, dankzij onze jarenlange ervaring met auto-import, de beste auto’s voor jouw autobedrijf. Daarbij selecteren we uiteraard alleen auto’s waarvan de BTW verlegd kan worden.

Als zakelijke koper profiteer je daarnaast van BPM-korting. Hoe hoog die korting is, is afhankelijk van de staat van de auto, de leeftijd en de CO²-uitstoot. Ben je als autobedrijf geïnteresseerd in unieke auto’s met luxe uitvoeringen, en speelt de leeftijd geen rol? Dan is de inkoop van ook youngtimers zeer aantrekkelijk. Dankzij de youngtimer-regeling kunnen jouw zakelijke klanten heel voordelig rijden dankzij de lage bijtelling. Europe Import Service gaat voor jou graag op zoek naar de meest bijzondere youngtimers tegen de beste inkoopprijs.

Partijverkoop
Als autobedrijf haal je extra financieel voordeel uit auto-import wanneer je kiest voor bulkimport. Europe Import Service gaat voor jouw autobedrijf op zoek naar meerdere geschikte importauto’s. Jij profiteert van partijvoordeel onder meer door de lage aanschafprijs van de auto’s die tegelijk aangekocht worden en waardoor lagere transportkosten worden gerealiseerd.

Ben je benieuwd naar de kosten en de financiële voordelen van auto-import? Of wil je meer weten over partijvoordeel bij het importeren van meerdere auto’s? Lees meer over de opbouw van de investering of neem contact op met Europe Import Service om het totale kostenplaatje te bespreken.