Het aankoopproces voor particulieren

Een auto importeren kan heel aantrekkelijk zijn, vooral omdat het aanbod auto’s in het buitenland groter is en de aanschafprijs lager. Maar bij het importeren van auto’s komt veel kijken, vooral omdat je natuurlijk een betrouwbare auto wilt importeren. Europe Import Service heeft jarenlange ervaring met het importeren en weet precies waar je op moeten letten bij een tweedehands auto in het buitenland. Wij regelen de complete import voor jou, van aankoop tot transport, keuring en kentekenplaten. Voor jou zijn we een betrouwbare partner die verstand heeft van auto-import en alle zorgen bij je weghaalt.
Ervaring met auto-import
Het team van Europe Import Service heeft veel ervaring in de autobranche en met het importeren van auto’s uit het buitenland. We importeren auto’s uit Duitsland, maar ook uit andere EU-landen en de Verenigde Staten. Dankzij ons brede netwerk weten we altijd de beste en meest betrouwbare auto’s te vinden, tegen een scherpe prijs.
Auto’s importeren van A tot Z
Europe Import Service helpt jou met het complete importtraject. We starten graag met een persoonlijke kennismaking, zodat we precies weten naar welke soort auto je op zoek bent. Wil je een jonge auto met veel extra’s importeren of heb je al een specifiek automodel in gedachten? Wat jouw wens ook is, Europe Import Service helpt je graag met het importeren van je droomauto.

Zodra de zoekvraag helder is, gaat Europe Import Service in het buitenland op zoek naar een passende auto. We controleren de auto persoonlijk en laten een aankoopkeuring doen voordat de deal wordt gesloten. Ook het verdere traject wordt door Europe Import Service verzorgd. Vanzelfsprekend regelen wij het transport naar Nederland, de RDW-keuring, de inschrijving in het kentekenregister en wij zorgen ervoor dat de kentekenplaten gemaakt worden. Europe Import Service verzorgt het importtraject van A tot Z, zodat jij met een gerust hart de weg op kunt met jouw importauto.
Scherpe prijzen en duidelijke kosten
Een mogelijke reden voor auto-import is de lage aanschafprijs van een occasion in het buitenland. In een land als Duitsland is de aanschafprijs van een auto lager, vooral van jonge auto’s uit het hogere segment. Bij het importeren van een auto is het wel noodzakelijk om BPM te betalen, maar dankzij de afschrijving op de BPM kun je flink besparen op de totale kosten.

Uiteraard komen er nog meer kosten bij een auto-import kijken, die allemaal meegenomen moeten worden in het totale kostenplaatje. Europe Import Service maakt de totale kosten van auto-import vanaf het begin inzichtelijk. Vanaf het eerste moment dat wij op zoek gaan naar een importauto voor jou, zorgen wij ervoor dat alle kosten helder en overzichtelijk zijn. Zo loop je achteraf nooit tegen nare verrassingen aan.
Voordelen van auto’s importeren via Europe Import Service
Ben je op zoek naar een importauto, dan helpt Europe Import Service jou bij het complete importtraject. Alle voordelen van importeren via Europe Import Service op een rij:

  • Persoonlijke begeleiding bij het importtraject van A tot Z
  • Jarenlange ervaring met het importeren van auto’s
  • Groot netwerk en brede kennis van auto-industrie
  • Importeren van alle automerken
  • Totale kosten zijn altijd helder en inzichtelijk
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ben je benieuwd of een auto importeren iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op met Europe Import Service. We plannen graag een kennismakingsgesprek, zodat we al jouw wensen en vragen kunnen bespreken.