Auto importeren voor jou als particulier

Je bent op zoek naar een nieuwe auto. Of misschien zoek je een ‘nieuwe’ oldtimer. In Nederland lijkt je zoektocht naar die ene auto die jij zó graag wilt, op niets uit te lopen. Wat doe je dan? Juist, dan kijk je over de grens!

Groot gelijk, in het buitenland zijn genoeg mooie auto’s te vinden. De zoektocht en het aankopen van auto’s in het buitenland is echter ingewikkelder dan wanneer je binnen de grenzen van Nederland blijft, maar laat je hierdoor niet afschrikken. Europe Import Service helpt jou graag bij het zoeken, vinden en importeren van precies díe auto die jij wil rijden!

Welke voordelen biedt Europe Import Service?
Europe Import Service is er voor iedereen die op zoek is naar een auto. Of je nu op zoek bent naar een exclusieve auto, een echte klassieker of ‘gewoon’ een gangbare auto die je in Nederland niet gevonden krijgt, Europe Import Service staat voor je klaar. We gaan samen met jou de zoektocht naar de passende auto aan. Wanneer je de handen ineen slaat met Europe Import Service geniet je direct van het grootste voordeel: je hoeft de zoektocht niet zelf te doorlopen en dat scheelt veel risico. Je kunt direct gebruik maken van de jarenlange ervaring en alle kennis van Europe Import Service.

Bij Europe Import Service begint de zoektocht met een uitgebreid intakegesprek. Hierin stellen we samen met jou de wensen en eisen vast én kijken we naar de mogelijkheden. We bespreken onder andere het gewenste type auto en de gewenste kleur, de kilometerstand, eventuele extra opties en het budget. We zijn persoonlijk betrokken en zullen je begeleiden bij elke stap in de zoektocht.

Transparantie en een goede prijs/kwaliteit verhouding staan hoog in het vaandel bij Europe Import Service. Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs én de beste kwaliteit. We nemen je mee in de zoektocht en geven je zo veel mogelijk inzicht. Zo kom je niet voor verrassingen of onverwacht bijkomende kosten te staan.
De voordelen op een rij

  • Bij Europe Import Service staat de klant op nummer 1, áltijd;
  • Europe Import Service garandeert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Wij starten de zoektocht met een uitgebreid, persoonlijk intakegesprek zodat we precies weten wat jouw wensen en mogelijkheden zijn;
  • Europe Import Service is onafhankelijk van merken en/of landen;
  • Wij zorgen voor betrokken, persoonlijke begeleiding tijdens de gehele zoektocht;
  • Europe Import Service werkt transparant en inzichtelijk om verrassingen te voorkomen;
  • Indien gewenst neemt Europe Import Service de ‘oude’ auto in.

Het particuliere aankoopproces
Een auto zoeken, vinden en importeren met Europe Import Service, hoe gaat dat precies in zijn werk? Aan de hand van de wensen en eisen die besproken zijn tijdens het intake gesprek selecteert Europe Import Service gemiddeld drie à vier auto’s. Deze auto’s leggen we aan jou voor. Hebben we de auto die jij zoekt, gevonden? Dan gaan we verder in het aankoopproces. Indien de juiste auto er niet bij zit, gaat Europe Import Service kosteloos verder met de zoekopdracht. Zo gaan we door tot we de gewenste auto gevonden hebben.

Vervolgens controleert Europe Import Service alle gegevens omtrent de auto. We checken onder andere de kilometerstand en eventuele schade (nu of in het verleden). Zijn wij na deze controle nog steeds tevreden met deze auto? Dan gaan we op pad om de auto te bezichtigen.

Ben jij net zo tevreden als wij en geef je ons groen licht voor de aankoop van de auto? Dan gaan we contact leggen met de leverancier. We bespreken nogmaals alle gegevens van de auto om alle juiste gegevens omtrent de auto boven tafel te krijgen. Zo zijn we zeker van onze aankoop. Op basis van dit contact kan Europe Import Service jou vervolgens voorzien van een globale prijsopgave.

Tenslotte kun jij de auto bezichtigen. Ben jij net zo enthousiast als wij en weet je zeker dat jij jouw ‘nieuwe’ auto gevonden hebt? Dan wordt de aankoop bekrachtigd. De betaling vindt plaats en de auto gaat op transport naar Nederland.

Alles wat bij het transporteren en importeren komt kijken, neemt Europe Import Service uit jouw handen. We regelen onder andere het transport, zorgen voor de RDW keuring en voorzien de auto van de juiste kentekenplaten. Het enige wat jij hoeft te doen, is de sleutels aannemen en wegrijden in jouw nieuwe auto!
Start jouw zoektocht samen met Europe Import Service!
Wil jij samen met Europe Import Service op zoek naar jouw ‘nieuwe’ auto? Of wil je meer informatie over Europe Import Service en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat ons direct weten welke auto jij graag wilt rijden.